Gerealiseerde projecten: Bijenstal
De bijenstal is gerealiseerd door samenwerking met NBV afdeling Aalten en onderdeel van het project Groen verbindt (samenwerkingsproject kinderboerderij De Ahof, Nederlandse Bijenvereniging afdeling Aalten en Estinea). De imkers van de bijenvereniging verzorgen de bijen en geven lessen (bijles) aan scholen in Aalten.

Gerealiseerde projecten:  De Moestuin
De moestuin is gerealiseerd door samenwerking met Estinea en onderdeel van het project Groen verbindt (samenwerkingsproject kinderboerderij De Ahof, Nederlandse Bijenvereniging afdeling Aalten en Estinea). De cliĆ«nten van Estinea hebben het onderhoud van de moestuin onder hun hoede. De groenten en fruit kan gekocht worden in De Deale en de groenten en fruit  worden gebruikt voor projecten voor de minima.

Gerealiseerde projecten:  Kruidentuin

De kruidentuin is gerealiseerd door samenwerking met Estinea en onderdeel van het project Groen verbindt (samenwerkingsproject kinderboerderij De Ahof, Nederlandse Bijenvereniging afdeling Aalten en Estinea). De cliƫnten van Estinea hebben het onderhoud van de kruidentuin onder hun hoede. De kruiden kunnen gekocht worden in De Deale maar ook plaatselijke horeca gebruiken deze kruiden voor hun gerechten.